Livrarea produselor

Datorită numărului mare de comenzi este posibil ca livrarea coletului să dureze între 3 și 5 zile lucrătoare. Este un caz aparte pentru a ne asigura că produsele sunt ambalate și preluate corect de la furnizori. În cazul în care veți înnainta o comandă vineri după ora 12, aceasta va fi preluată luni. 

 

După fiecare comandă depusă veți fi contactat telefonic de unul dintre operatorii noștrii pentru confirmarea comenzii și stabilirea unor amănunte tehnice. 

 

EXPEDIEM INTERNAȚIONAL ÎN TOATĂ EUROPA.

Printre țările către care am expediat colete se numără Anglia, Suedia, Germania, Irlanda, Franța, Muntenegru, Albania, Grecia, Serbia, Polonia, Italia, Cipru, Belgia, Letonia, Ungaria, Bulgaria ...etc.

Coletele se expediază prin poștă rapidă, iar după depunerea coletelor veți primi numărul de tracking, pentru a ști în fiecare moment unde se află coletul dumneavoastră. Taxele de livrare în statele europene pornesc de la 30 Euro. Există posibilitatea de a expedia colete și prin intermediul Poștei Române (de la 10 RON/colet - livrare în 3-4 zile lucrătoare) sau prin intermediul unor servicii de curierat (detalii veți primi de la operatorii noștrii telefonici). Marfa și taxele de expediere se vor achita ÎN AVANS! Metoda de plată se va stabili prin intermediul telefonic cu unul dintre operatorii noștrii. 

Articolele furnizate de Casa Tatuatorilor SRL, prin intermediul Casa Tatuajelor.ro au cele mai mici prețuri datorită faptului că sunt achiziționate direct de la producător. 

 

Livrarea produselor se poate face în mai multe modalităţi.

 

1. Livrarea prin poştă.

 

2. Livrarea prin curier - FAN Curier

 

3. Livrarea de către Casa Tatuajelor, caz în care, livrările vor fi coordonate chiar de noi și vom face tot posibilul pentru a ajunge cât mai repede la dumneavoastră. Există însă și zone în care firma noastră nu poate face livrări proprii. Spre exemplu, nu prea livrăm personal în afara Bucureștiului. Asta datorită faptului că nu suntem o multinațională obosită și avidă după bani și ne place să eficientizăm munca pe care o depunem.  


 

În București livrarea se va face gratuit la adresa menționată de dumneavoastră, pentru toate comenzile. Aveți posibilitatea de a introduce 2 adrese la finalizarea comenzii (una de livrare, alta de identificare). Livrările se fac de Luni până Vineri între orele 11:00 - 22:00

În țară taxele de transport sunt de la 10 RON și vor fi taxate separat în momentul livrării.