Plată

PENTRU A PUTEA COMANDA PRODUSE PRIN INTERMEDIUL SITE-ULUI CASA TATUAJELOR.RO, TOȚI UTILIZATORII TREBUIE SĂ ÎȘI CREEZE UN CONT! ODATĂ CREAT VEȚI PUTEA COMANDA ÎN VOIE! ULTERIOR COMENZII VEȚI FI ÎNTOTDEAUNA CONTACTAȚI DE UN REPREZENTANT AL CASA TATUATORILOR PENTRU CONFIRMARE ȘI STABILIREA DETALIILOR DE LIVRARE. DACĂ ALEGEȚI SĂ ACHITAȚI PRODUSELE CU CARDUL, COLETUL VA FI TRIMIS ÎN ZIUA IMEDIAT LUCRĂTOARE. ÎN CAZUL PLĂȚII LA RAMBURS, VA TREBUI SĂ ACHITAȚI UN AVANS DE 20 DE RON DREPT GARANȚIE DE RIDICARE A COLETULUI. ACEST AVANS VA FI SCĂZUT DIN PLATA TOTALĂ A COLETULUI.

Plățile pe site-ul casatatuajelor.ro se pot efectua în mai multe feluri.

1. Cea mai simplă și comodă modalitate este plata cu cardul. Partenerii noștrii de la MobilPay ne-au pus la dispoziție unele soluții integrate de plată cu cardul astfel că voi, clienții, din 2 click-uri și 3 mișcări puteți finaliza comanda și aștepta liniștiți livrarea. Tot ce trebuie să faceți este să selectați acest mod de plată în momentul în care finalizați comanda și să urmați pașii de acolo. Nu vă faceți niciun moment griji pentru securitatea datelor dumneavoastră personale. Casa Tatuajelor este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 9960. Plus că în afară de șmecheria asta, partenerii de la MobilPay au asezonat acest site cu niște filtre 3DSecure.

2. A doua posibilitate pe care o aveți este plata la ramburs. În acest caz, finalizați comanda, puneți bănuțul deoparte și așteptați livrarea coletului. 

Singura rugăminte este să vă asigurați că ați completat corect datele personale de contact (Nume, prenume, oraș, țară, sector, ușă, gang, alee..etc.) pentru a nu exista confuzii. Indiferent de modalitățile de plată alese, veți fi înștiințați și înainte de a finaliza comanda și după ce o finalizați (pe mail) de starea acesteia. Veți primi o factură pe e-mail în care vor apărea toate datele introduse și toate sumele. Coletele vor fi, de asemenea, însoțite de factură și chitanță. Dacă nu le primiți, solicitați curierului să se caute pe la el de factură și chitanță, iar în cazul în care nu are așa ceva vă rugăm să ne anunțați cât mai repede posibil. Dacă există orice fel de nelămuriri, vă stăm la dispoziție prin intermediul paginii de contact de pe site. 

Acestea fiind spuse

Cumpărături plăcute alături de Casa Tatuajelor.