Plata şi transportul produselor

Plățile pe site-ul casatatuajelor.ro se pot efectua în mai multe feluri.

1. Cea mai simplă și comodă modalitate este plata cu cardul. Partenerii noștrii de la MobilPay ne-au pus la dispoziție unele soluții integrate de plată cu cardul astfel că voi, clienții, din 2 click-uri și 3 mișcări puteți finaliza comanda și aștepta liniștiți livrarea. Tot ce trebuie să faceți este să selectați acest mod de plată în momentul în care finalizați comanda și să urmați pașii de acolo. Nu vă faceți niciun moment griji pentru securitatea datelor dumneavoastră personale. Casa Tatuajelor este înregistrată în Registrul de evidență a prelucrărilor de date cu caracter personal sub numărul 9960. Plus că în afară de șmecheria asta, partenerii de la MobilPay au asezonat acest site cu niște filtre 3DSecure.

2. A doua posibilitate pe care o aveți este plata la ramburs. În acest caz, finalizați comanda, puneți bănuțul deoparte și așteptați livrarea coletului. 

Singura rugăminte este să vă asigurați că ați completat corect datele personale de contact (Nume, prenume, oraș, țară, sector, ușă, gang, alee..etc.) pentru a nu exista confuzii. Indiferent de modalitățile de plată alese, veți fi înștiințați și înainte de a finaliza comanda și după ce o finalizați (pe mail) de starea acesteia. Veți primi o factură pe e-mail în care vor apărea toate datele introduse și toate sumele. Coletele vor fi, de asemenea, însoțite de factură și chitanță. Dacă nu le primiți, solicitați curierului să se caute pe la el de factură și chitanță, iar în cazul în care nu are așa ceva vă rugăm să ne anunțați cât mai repede posibil. Dacă există orice fel de nelămuriri, vă stăm la dispoziție prin intermediul paginii de contact de pe site.


Majoritatea produselor se pot livra, deocamdată, doar la comandă. Puteți achiziționa produse aflta sub titulatura La Comanda la fel ca orice alt produs, însă perioada de livrare va fi de 4-9 zile, datorită transportului, care se face din Statele Unite. Lucrăm în aceste momente, intens, la pregătirea unui spațiu pentru depozitare, pentru a reduce la minimum perioada de livrare. 

Vă mulțumim pentru înțelegere!

Livrarea produselor se poate face în mai multe modalităţi.

1. Livrarea prin poştă.
2. Livrarea prin curier.
3. Livrarea de către Casa Tatuajelor, caz în care, livrările vor fi coordonate chiar de noi și vom face tot posibilul pentru a ajunge cât mai repede la dumneavoastră. Există însă și zone în care firma noastră nu poate face livrări proprii. Spre exemplu, nu prea livrăm personal în afara Bucureștiului. Asta datorită faptului că nu suntem o multinațională obosită și avidă după bani și ne place să eficientizăm munca pe care o depunem.  


În cazul comenzilor la produse care se află sub semnul "La comanda", livrarea va dura între 4 și 9 zile, produsele fiind expediate via USPS din SUA. 

 

În București livrarea se va face gratuit la adresa menționată de dumneavoastră, pentru toate comenzile. Aveți posibilitatea de a introduce 2 adrese la finalizarea comenzii (una de livrare, alta de identificare). Livrările se fac de Luni până Vineri între orele 11:00 - 22:00

În țară taxele de transport sunt de la 10 RON și vor fi taxate separat în momentul livrării.

 

Acestea fiind spuse

Cumpărături plăcute alături de Casa Tatuajelor.