Termeni şi condiţii

1. Prin utilizarea acestui website, sunteti de acord cu aceste conditii de utilizare. Accesul si utilizarea site-ului Casa Tatuajelor.ro sunt supuse urmatoarelor conditii de utilizare si tuturor legilor aplicabile. Vizitand si utilizand acest website, acceptati automat termenii si conditiile de mai jos.

 

2. Website-ul Casa Tatuajelor.ro

Termenii si conditiile se aplica tuturor utilizatorilor site-ului, inclusiv utilizatorilor care contribuie cu informatii pe website. Casa Tatuajelor.ro poate contine link-uri spre alte website-uri, care nu sunt proprietatea acestui website. Casa Tatuajelor.ro nu isi asuma responsabilitatea pentru continutul si/sau termenii de utilizare ai oricarui alt website.

 

3. Folosirea acestui website

Accesul pe acest website se face gratuit. Scopul website-ului este de a pune la dispozitia utilizatorilor produse de cea mai buna calitate din industria tattoo si nu numai. Casa Tatuajelor.ro are acorduri verbale sau scrise cu renumiti producatori de imbracaminte, tusuri, mobilier, ace sau produse medicale, drept pentru care are permisiunea de a folosi date/poze/videoclipuri sau orice alte materiale pe acest site. Reproducerea oricaror materiale postate pe acest site este complet interzisa fara acceptul, in prealabil, al administratorilor acestui site. Pentru a avea acces la anumite pagini si/sau elemente ale acestui website, trebuie sa va creati un cont Casa Tatuajelor.ro. Contul se va utiliza doar in scopul pentru care a fost permisa crearea lui. Dumneavoastra sunteti singurul raspunzator de utilizarea contului dvs. Casa Tatuajelor.ro nu-si asuma raspunderea pentru daunele cauzate de utilizarea neadecvata a contului. In calitate de utilizator cu sau fara cont, sunteti de acord sa nu folositi nici un program, aplicatie sau orice alt mijloc de accesare automata a website-ului, in vederea spamming-ului, flood-ului, furtului de date, modificarii sau alterarii website-ului, in caz contrar ne vom vedea nevoiti sa anuntam autoritatile competente.

 

4. Drepturile proprietatii intelectuale

Continutul website-ului va este oferit gratuit, cu scop informational. Continutul nu poate fi copiat, reprodus, folosit, transmis, vandut, licentiat, distribuit fara a avea in prealabil acordul scris al titularului dreptului de proprietate intelectuala, in acest caz, Casa Tatuajelor.ro. Casa Tatuajelor.ro isi rezerva toate drepturile pentru continutul acestui website.

 

5. Acceptarea termenilor si conditiilor

Website-ul se adreseaza tuturor categoriilor de varsta. Prin utilizarea acestui website ati luat la cunostiinta si sunteti de acord cu termenii si conditiile prezentate in aceasta pagina.